BESCHRIJVING

Privacy, exclusiviteit, een beleving op zich, een magische zaal voor een unieke gebeurtenis.

Met andere woorden enkel maar één gebeurtenis per dag, zodat u zoals thuis zijn aanvoelt! ‘Le Grand Salon’ beschikt over een akoestiek en een audiovisuele installatie om U tegen te zeggen en is van een zeldzame kwaliteit in de regio, waardoor u verzekerd bent een onvergetelijke avond/dansfeest met uw familie en uw vrienden door te brengen!

Uw eerste Contact met de zaalverantwoordelijke is tevens uw contact persoon gedurende de ganse opvolging van uw dossier EN de uitvoering wordt door die ene en dezelfde persoon verzorgd dus Tijdens uw diner wordt u door de Maître d’hotel en zijn staff in de watten gelegt zoals u het wenst en zoals wij het begrepen hebben tijdens onze opbouwende relatie. om vervolgens de zaal tot een privé discotheek om te toveren waar klasse en amusement hoog in het vaandel wordt gedragen.

samenvatting

Uw onthaal wordt door de glimlach van onze hostess met een aanwezigheidslijst verwelkomt. u komt een mysterieuze multimedia gang door die gepersonaliseerd is door vier Apple Computers en foto’s die u wenst te delen met uw gasten.

U komt terecht in een licht doorlatende Orangerie waar u in de zomerperiodes in openlucht van het zonneterras kunt genieten met een lekker aperitief en uitmuntende hapjes. mocht het weer tegenzitten dan kan alles electronisch dicht. In de winterperiodes zijn er doorschijnende dakelementen die met behulp van de geïntegreerde verlichting de zaal omtoveren tot een magische verwarmde receptie ruimte. het is net alsof u werkelijk buiten vertoefd.

U gaat vervolgens uw ontdekkingsreis met behulp van de Hostess en het eventueel tafelplan via haar iPad verder on zo begeleid te worden tot in een nieuwe theater zaal waar zij uw plaats aanstelt. Wij kunnen voor een spectaculaire intrede van uw gasten zorgen waar gegarandeerd de monden van open vallen en de GSM op volle toeren al die magische en onverwachte prikel gevende elementen op film zet.

Na uw verwelkoming start een dinamisch diner om vingers en duimen van af te likken en waar we muzikale verrassingseffecten voorstellen tijdens het buffet of tussen voor – en hoofdgerecht.

de zaal wordt vervolgens omgetoverd tot een dans tempel waar we tot de late uurtjes genieten van uw muziek keuze daar onze DJ’s via White en Black listen uw dansfeest de goeie richting uit sturen.

Puur genieten van een onvergetelijk moment is wat u te wachten staat.

Een magische sfeerPresentatie

Een magische sfeer, een innovatief decor, een zorgzame en experimenteerend team, ‘Le Grand Salon’ kiest voor een totaalaanpak voor de organisatie van uw privé evenement. Evenementen Organiseren van A tot Z is ons vak.

  • Verjaardagen
  • Bar / Bath Mitzvah
  • Babyshower
  • Doopfeesten
  • Communiefeesten

Maar ook voor sobere gelegenheden zoals rouwmaaltijden werken we gedistingeerd alles tot in de puntjes uit.

CONTACT :  +32 (0) 2 377 71 74 –  Contactformulier

We werken altijd met onze eigen catering Gardens of AromatesTraiteur

We werken altijd met onze eigen catering ‘Gardens of Aromates’. Zijn chef, Ludovic Vanier, zorgt voor uw smaakpapillen en die van uw gasten. Bovendien passen wij ons aan naar uw behoeften en wensen: ons team in de keuken is multicultureel en open minded om out of the box te denken om uw evenement volledig naar het théma te personaliseren! En omdat topproducten een prachtige keuken maken, werken we op maat met hoogwaardige ingrediënten, geleverd door onze partners ambachtslieden. Toegankelijkheid, flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd!

In tegenstelling tot de meeste traiteurs werken we NIET met een assemblage keuken, alles is dus huisgemaakt en dat maakt uw culinaire beleving samen met de uitvoering en opvolging van uw evenement werkelijk Uniek.

CONTACT :  +32 (0) 2 377 71 74 –  Contactformulier

ONS PROFESSIONEEL TEAM STAAT VOOR U KLAAR OM TIJDENS UW VERBLIJF U EN UW GASTEN  IN DE WATTEN TE LEGGEN.FOTOGALERIJ

Did you like this? Share it!

Top