TRAITEURDIENST

In samenwerking met onze traiteursdienst “AROMATE” kunnen wij u verschillende formules op maat aanbieden, gaat uw keuze naar een receptie, een cocktail, een zittend diner of een buffet… Onze chefs en hun multiculturele equipe waken over een uitstekende kwaliteit en kunnen aan ieders wensen voldoen.

We zijn heel erg open in het respecteren van uw tradities en gebruiken en we hebben veel ervaring met  Afrikaanse bruiloften, bruidsschat-wissel of hennafeestjes en Marokkaanse bruiloften.

Bat Bar – Mitzvah zijn een echt succes die worden georganiseerd door onze partners Sharon en Emilie van “invite-out” of Joëlle Jacobs en Séverine Sommers van “l’une ou l’autre”. We werken samen met Traiteur Benisti voor 100% koosjere evenementen. Anders respecteert onze cateraar probleemloos uw visie op de eetculturen indien u flexibeler bent.

Al onze producten zijn vers en naargelang het marktaanbod. Wij werken niet met ingekochte bereide producten omdat kwaliteit voor ons en onze klanten voorop staat.

TECHNIEK EN ORGANISATIE

Service is een onderdeel van ons werk en we hechten een grote waarde eraan. Wij zijn doeltreffend, discreet, snel maar ook aandachtig en zorgvuldig voor uw welzijn en dat van uw gasten. Onze zaalmeester en zijn team zorgen ervoor dat uw evenement volledig perfect verloopt. Geniet ervan, wij kijken voor de rest!

Onze definitie van Service: Als core business zijn wij traiteur maar we gaan toch wel een stapje verder voor u. Dankzij een samenwerking met verschillende premium partners kunnen wij u helpen tot het harmonieus realiseren van gans jullie concept/evenement en dit natuurlijk … tot in het bord.

Een evenement organiseren moet een plezier zijn, en deze kunst hebben wij onder de knie om u daarbij te helpen.

Ons professioneel team met +30 jaar ervaring verzorgt u en uw gasten en zal u begeleiden tijdens uw evenement.FOTOGALERIJ

Did you like this? Share it!

Top