U zoekt een trouwlocatie die eens totaal iets anders is en waarmee u uw gasten tot verbazing wil laten slaan, dan is ‘Le Grand Salon’ the place to be om er de mooiste dag van uw leven zege te vieren! Een onvergetelijke dag voor u en uw gasten, een uniek concept hebben we al uitgewerkt voor u. Contacteer Dhr. Stock Frederik voor een bezoek op 0491/56.49.83 en ontvang een persoonlijke offerte!

Uw eerste Contact met de zaalverantwoordelijke is tevens uw contact persoon gedurende de ganse opvolging van uw dossier EN de uitvoering wordt door die ene en dezelfde persoon verzorgd dus Tijdens uw diner wordt u door de Maître d’hotel en zijn staff in de watten gelegt zoals u het wenst en zoals wij het begrepen hebben tijdens onze opbouwende relatie. om vervolgens de zaal tot een privé discotheek om te toveren waar klasse en amusement hoog in het vaandel wordt gedragen.

Feesten is ons vak!

Beschrijving

Bij ‘Le Grand Salon’  beschikt u over een exclusiviteit van gans de locatie! Enkel maar één evenement per bezetting, we werken alles gepersonaliseerd uit voor u. ‘Le Grand Salon’ beschikt over een akoestiek en een audiovisuele installatie om U tegen te zeggen en is van een zeldzame kwaliteit in de regio, waardoor u verzekerd bent een onvergetelijke avond/dansfeest met uw familie en uw vrienden door te brengen! neem zeker contact op om van een persoonlijke rondleiding te genieten.

onze speciale aanbiedingFriday night wedding party

We hebben aandacht voor uw verlangens! U droomt van een Huwelijksfeest of trouwfuif met een moderne en feestelijke sfeer? Neem dan zeker contact met ons op voor onze speciale aanbieding “Friday Night Wedding Party”.

CONTACT :  +32 (0) 2 377 71 74 –  Contactformulier

We werken altijd met onze eigen catering Garden of AromatesTraiteur

We werken altijd met onze eigen catering ‘Garden of Aromates’. Zijn chef, Ludovic Vanier, zorgt voor uw smaakpapillen en die van uw gasten. Bovendien passen wij ons aan u: ons team in de keuken is multicultureel en past zich aan u voor uw evenement! En omdat topproducten een prachtige keuken maken, werken we op mate met hoogwaardige ingrediënten, geleverd door onze partners ambachtslieden. Nabijheid, flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd!

In tegenstelling tot de meeste traiteurs werken we NIET met een assemblage keuken, alles is dus huisgemaakt en dat maakt uw culinaire beleving samen met de uitvoering en opvolging van uw evenement werkelijk Uniek.

CONTACT :  +32 (0) 2 377 71 74 –  Contactformulier

ons professioneel team staat voor u klaar om tijdens uw verblijf u en uw gasten in de watten te leggen.
FOTOGALERIJ

Did you like this? Share it!

Top