A new event venue in the center of Beersel10 minutes away from Brussels

Beleef het event van
uw dromen

Ons vast team met 30 jaar ervaring zal u begeleiden naar het hoogtepunt van de organisatie van uw feest en dit op basis van jou visie. Laat u ook inspireren door onze professionele medewerkers.

Verras uw klanten
en partners

Wij stellen u met plezier onze verschillende vaste medewerkers voor (fotograaf,cameraman, bloemist, DJ’s, musicale animatie). Met onze jaren lange ervaring hebben we reeds leuke concepten met groot succes uitgewerkt, deze kunnen u voorgesteld worden waardoor u veel tijd en onnodige kosten kan besparen!

Een traiteur die het
verschil maakt

In samenwerking met onze eigen traiteurdienst “AROMAT” kunnen wij u verschillende formules op maat voorstellen…We werken intern in één van onze eigen feestzalen wat een voordeel is doordat we al het materiaal van keukenuitrusting tot het indekken van de tafels reeds ter plaatse hebben. dus extra budget die vrij komt ! Ook kunnen we op externe locaties onze diensten uitlenen. info – 02/3777.174

PresentatieLe grand Salon

Met een centrale ligging aan de kerk van Beersel, op een boogscheut van Brussel en in een indrukwekkend decor is deze locatie “ the place to be “ voor allerhande events op maat naar uw eigen budget gemaakt.

Met name huwelijksfeesten, productpresentaties, thema diners en nog zo veel meer worden dankzij onze High performance licht- en geluidsinstallatie tot in de puntjes in de spotlights gezet.

CONTACTEZ:  +32 (0) 2 377 71 74 Contactformulier

Andere locaties vanGardens of Aromates

le palais de plume

A magical place for all your events

The classic domain

A heaven of calm & tranquility for all your events

Instagram fotos

Did you like this? Share it!

Top